boogschutter2

Vandaag heb ik de Boogschutter gekozen. Dit sterrenbeeld valt in de periode 22 november tot 21 december. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeld-analyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker.

Wat kan ik jullie vertellen over het sterrenbeeld Boogschutter? Degenen die onder dit sterrenbeeld geboren zijn, zijn meestal heel positieve mensen, die hebben een ijzersterke wilskracht en geven niet snel op. Hun positieve eigenschappen zijn dan ook, doorzetter, wilskracht, eerlijk, een eigen mening.

Maar daarentegen zijn hun negatieve eigenschappen dat ze soms kortzichtig zijn, niet zo geduldig in de omvang naar vreemden en soms warrig in het hoofd. Toch zijn het al met al een prettige personen. Heb je een Boogschutter als vriend dan heb je die voor het leven. Hij is namelijk niet snel van zijn stuk te brengen en hij houdt niet zo van veranderingen. De Boogschutter zal altijd proberen om hogerop te komen. Het is dan ook een harde werker en staat voor wat hij doet en zegt. Het is iemand die zijn antwoorden heel bewust kiest om daarmee aan te tonen dat hij weet waar hij over praat.

Een Boogschutter is graag met zijn gedachten alleen en zal niet snel zijn mening geven, maar zoals gezegd: als hij dat wel doet dan is dat overwogen. Een Boogschutter plant en onderzoekt het liefst alles van tevoren en dat maakt het soms dat anderen hem traag vinden. Soms moet men nogal wachten op een teken vanuit de Boogschutter. Maar laat je hem zijn gang gaan dan zal je versteld staan van wat er allemaal uit zo een Boogschutter kan komen.

Een Boogschutter heeft het liefst dat alles bij het oude blijft en houdt dus niet van veranderingen of verrassingen. Als er al veranderingen plaatsvinden, geef de Boogschutter dan de ruimte om er aan te wennen. Het leven met een Boogschutter zal rustig en stabiel verlopen. Zijn kleuren zijn de aardekleuren dus bruin, beige, groen.

De stenen die bij een Boogschutter passen zijn Agaat en Topaas. Het zijn beide stenen die beschermen en rust geven. Tevens geeft de Agaat zelfvertrouwen wat een Boogschutter zo nu en dan wel kan gebruiken. Tevens geeft een Topaas helderheid wat bij een Boogschutter ook van pas kan komen, zeker als hij met te veel gedachten bezig is. Zijn zwakke plekken zijn de heupen en de wervelkolom/rug.

Jaarhoroscoop 2021

Periode januari t/m maart 2021

De Boogschutter heeft moeite om in dit nieuwe jaar op gang te komen. De energie is ver te zoeken. Er zullen wat kosten op zijn of haar pad komen. Het voelt of dit kwartaal niet erg positief verloopt voor wat betreft de financieren. Toch gloort er ook wat licht aan de horizon, het kan zijn dat oude vriendschappen of liefdes een nieuw leven ingeblazen gaan worden.

Periode april t/m juni 2021

Hoe weinig energie er in de voorgaande maanden was des te veel er nu is. Het lijkt wel of de Boogschutter de achterstand wil inhalen. Toch zal de Boogschutter moeten oppassen dat hij die energie verdeelt over hetgeen er echt toe doet. Een geliefde eist immers meer aandacht.

Periode juli t/m september 2021

Pas op: een ongeluk zit in een klein hoekje, deze periode is het zeker geen goede tijd om belangrijke beslissingen te nemen. Overdenk alles twee keer, Boogschutter, voor je echt een besluit neemt. Juist nu is het zaak dat je de zegeningen, die er al zijn, te koesteren. Het zal vruchten afwerpen als je daar eens wat meer bij stilstaat.

Periode oktober t/m december 2021

Dit laatste kwartaal zal rustig verlopen voor de Boogschutter, wel kan het zijn dat er nog een promotie aanzit te komen. Maak daarbij wel je eigen standpunten duidelijk voor je toestemt in het geheel. Je zult in deze periode tijd overhouden en deze meer gaan besteden aan je conditie. Want ook in deze wintermaanden kan je meer energie gebruiken. Het kan zijn dat er gezinsuitbreiding komt of misschien een huwelijk in het verschiet zit.

Liefs Wies Bakker

 


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Patrick