boogschutter2

Het sterrenbeeld Boogschutter valt in de periode 22 november tot 21 december. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeld-analyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker.

Jaarhoroscoop 2022

Periode januari t/m maart 2022

Een zware dobber staat je te wachten in deze tijd. Je hebt op het verkeerde paard gewed. Het kan zomaar zijn dat het huis waarop je geboden hebt aan je neus voorbij gaat. Je laat daardoor de moed even zakken. Alles valt je wat zwaarder in deze periode.

Periode april t/m juni 2022

Licht aan de horizon. Je hebt je herpakt en probeert er weer je schouders onder te zetten. Toch zou je wel mogen oppassen dat je niet te hard gaat. Zo nu en dan even de boel de boel laten kan geen kwaad. Probeer te blijven praten en aan te geven waar jouw grenzen liggen. Nu spreek je nog niet altijd uit wat jij wilt.

Periode juli t/m september 2022

Soms is accepteren de enige juiste weg. Blijven vechten heeft geen zin. Probeer juist vooruit te kijken, in plaats van achterom. Een lichtpuntje in het geheel: je ontmoet een uit het oog verloren oude bekende.

Periode oktober t/m december 2022

Deze periode zul je alles goed afsluiten en zul je meer kunnen gaan genieten van je vrije tijd. Ook heb je daarbij meer tijd voor anderen. Het valt je niet meer zo zwaar om zo nu en dan van je vrijheid te genieten. Pas wel op met uitgaven die je deze maanden doet.

Algemene kenmerken

Wat kan ik jullie vertellen over het sterrenbeeld Boogschutter? Degenen die onder dit sterrenbeeld geboren zijn, zijn meestal heel positieve mensen, die hebben een ijzersterke wilskracht en geven niet snel op. Hun positieve eigenschappen zijn dan ook, doorzetter, wilskracht, eerlijk, een eigen mening.

Maar daarentegen zijn hun negatieve eigenschappen dat ze soms kortzichtig zijn, niet zo geduldig in de omvang naar vreemden en soms warrig in het hoofd. Toch zijn het al met al een prettige personen. Heb je een Boogschutter als vriend dan heb je die voor het leven. Hij is namelijk niet snel van zijn stuk te brengen en hij houdt niet zo van veranderingen. De Boogschutter zal altijd proberen om hogerop te komen. Het is dan ook een harde werker en staat voor wat hij doet en zegt. Het is iemand die zijn antwoorden heel bewust kiest om daarmee aan te tonen dat hij weet waar hij over praat.

Een Boogschutter is graag met zijn gedachten alleen en zal niet snel zijn mening geven, maar zoals gezegd: als hij dat wel doet dan is dat overwogen. Een Boogschutter plant en onderzoekt het liefst alles van tevoren en dat maakt het soms dat anderen hem traag vinden. Soms moet men nogal wachten op een teken vanuit de Boogschutter. Maar laat je hem zijn gang gaan dan zal je versteld staan van wat er allemaal uit zo een Boogschutter kan komen.

Een Boogschutter heeft het liefst dat alles bij het oude blijft en houdt dus niet van veranderingen of verrassingen. Als er al veranderingen plaatsvinden, geef de Boogschutter dan de ruimte om er aan te wennen. Het leven met een Boogschutter zal rustig en stabiel verlopen. Zijn kleuren zijn de aardekleuren dus bruin, beige, groen.

De stenen die bij een Boogschutter passen zijn Agaat en Topaas. Het zijn beide stenen die beschermen en rust geven. Tevens geeft de Agaat zelfvertrouwen wat een Boogschutter zo nu en dan wel kan gebruiken. Tevens geeft een Topaas helderheid wat bij een Boogschutter ook van pas kan komen, zeker als hij met te veel gedachten bezig is. Zijn zwakke plekken zijn de heupen en de wervelkolom/rug.

 

Liefs, Wies Bakker

 


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Patrick