kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft valt in de periode 21 juni tot 20 juli. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeldanalyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker

Jaarhoroscoop 2022

Periode januari t/m maart 2022

Het jaar 2022 begint goed voor je. Een voordeeltje komt jouw kant op. Toch zal er in februari ook een extra uitgave zijn. Dus houd daar bij het ontvangen van de meevaller rekening mee. Pas op met het afstappen van een trottoir.

Periode april t/m juni 2022

Het ziet er niet al te rooskleurig uit. Het voelt of je baan op de tocht staat. Maar er zit een kans in dat er een overname plaats zal vinden waardoor je toch op je plekje mag blijven. Geef wel duidelijk je grenzen aan.

Periode juli t/m september 2022

Rekeningen stapelen zich op. Misschien dat je een rekening zelfs over het hoofd hebt gezien. Toch blijft de zon ook deze periode schijnen. Gelukkig had je een appeltje voor de dorst gespaard.

Periode oktober t/m december 2022

Een rustige afsluiting van dit jaar. De laatste drie maanden zullen niet noemenswaardig verlopen. Probeer wel beter je balans te vinden zodat het komende jaar makkelijker zal zijn.

Algemene kenmerken

Mensen met het sterrenbeeld Kreeft zijn vaak gezellige mensen. Ze zijn echte gangmakers. Alhoewel ze soms zichzelf ook kunnen afzonderen van anderen. Toch zal de Kreeft zich het fijnst voelen onder de mensen. Een Kreeft is over het algemeen een graag geziene gast. Een minpuntje van de Kreeft is dat als hij met dingen bezig is die hem interesseren, hij daarin helemaal opgeslokt kan worden.

Een Kreeft is zoals gezegd een graag geziene gast, hij weet eenieder om zich heen te boeien. Ook op feestjes: laat de Kreeft maar zijn gang gaan en je zult gezelligheid oogsten. Hij heeft een vlotte babbel en is van vele markten thuis. Hij heeft een brede interesse. Kreeften zijn geliefde personen. De Kreeft kan ook heel emotioneel zijn en soms zelfs geslepen. Zo kan hij heel wantrouwend zijn tegen logische denkers. Er gaat in het brein van een Kreeft altijd meer om dan dat wat het meest voor de hand ligt. Hij neemt vaak de moeilijkste weg. Zo zal hij ook de tijd nemen om dingen uit te zoeken tot het één geheel is geworden. Half werk kent hij niet. Je kunt een Kreeft heel goed een geheim vertellen, dat is bij hem veilig.

Als je met een Kreeft leeft zal je daar tegen opgewassen moeten zijn. Je zult hem zo nu en dan ook tegengas moeten geven. Het is wel een persoon die zijn gelijk wil hebben, maar het ook heel makkelijk toegeeft als hij fout zit. Alhoewel voordat hij dat toegeeft en met de billen bloot gaat, heeft hij het wel eerst van A tot Z uitgezocht.

De kleuren van de Kreeft zijn alle kleuren waar hij op het moment behoefte aan heeft. De stenen van de Kreeft zijn Peridoot en Aventurijn. Dit zijn beide stenen die zorgdragen voor succes, en dat is iets wat bij een Kreeft hoog in het vaandel staat. De zwakke plek van een Kreeft zijn de longen.

 

Liefs, Wies Bakker

 


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Patrick