kreeft

Sterrenbeeld Kreeft valt in de periode 21 juni tot 20 juli. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeldanalyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker

Mensen met het sterrenbeeld Kreeft zijn vaak gezellige mensen. Ze zijn echte gangmakers. Alhoewel ze soms zichzelf ook kunnen afzonderen van anderen. Toch zal de Kreeft zich het fijnst voelen onder de mensen. Een Kreeft is over het algemeen een graag geziene gast. Een minpuntje van de Kreeft is dat als hij met dingen bezig is die hem interesseren, hij daarin helemaal opgeslokt kan worden.

Een Kreeft is zoals gezegd een graag geziene gast, hij weet eenieder om zich heen te boeien. Ook op feestjes: laat de Kreeft maar zijn gang gaan en je zult gezelligheid oogsten. Hij heeft een vlotte babbel en is van vele markten thuis. Hij heeft een brede interesse. Kreeften zijn geliefde personen. De Kreeft kan ook heel emotioneel zijn en soms zelfs geslepen. Zo kan hij heel wantrouwend zijn tegen logische denkers. Er gaat in het brein van een Kreeft altijd meer om dan dat wat het meest voor de hand ligt. Hij neemt vaak de moeilijkste weg. Zo zal hij ook de tijd nemen om dingen uit te zoeken tot het één geheel is geworden. Half werk kent hij niet. Je kunt een Kreeft heel goed een geheim vertellen, dat is bij hem veilig.

Als je met een Kreeft leeft zal je daar tegen opgewassen moeten zijn. Je zult hem zo nu en dan ook tegengas moeten geven. Het is wel een persoon die zijn gelijk wil hebben, maar het ook heel makkelijk toegeeft als hij fout zit. Alhoewel voordat hij dat toegeeft en met de billen bloot gaat, heeft hij het wel eerst van A tot Z uitgezocht.

De kleuren van de Kreeft zijn alle kleuren waar hij op het moment behoefte aan heeft. De stenen van de Kreeft zijn Peridoot en Aventurijn. Dit zijn beide stenen die zorgdragen voor succes, en dat is iets wat bij een Kreeft hoog in het vaandel staat. De zwakke plek van een Kreeft zijn de longen.

Jaarhoroscoop 2021

Periode januari t/m maart 2021

Het jaar begint goed, je voelt je fit en hebt energie voor twee. Toch moet je oppassen dat je niet in de tocht komt te staan. Want dan zou de genezing zo maar eens een lange tijd in beslag kunnen nemen. De vrijgezelle kreeften kunnen in deze maanden zo maar eens een leuke partner tegen het lijf lopen.

Periode april t/m juni 2021

De kreeft kan zich een beetje uit balans voelen, het is belangrijk de dingen niet te zwaar op te nemen. Maak je werk wat leuker, en spreek uit hoe je over bepaalde dingen denkt.

Periode juli t/m september 2021

Doe eens een stap op de plaats, nu staat de boog te vaak gespannen. Breng meer tijd met je gezin door, anders kan het zo maar voor vervelende situaties zorgen. Een familiekwestie laat je niet los.

Periode oktober t/m december 2021

In deze periode ben je niet echt duidelijk. Maar misschien heb je zelf wel moeite met het maken van je keuze. Toch hak je in deze periode knopen door. Probeer wel eerst alles goed te overwegen.

Liefs, Wies Bakker

 


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Patrick