leeuw

Sterrenbeeld Leeuw valt in de periode 21 juli tot 22 augustus. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeldanalyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker

De Leeuw is een echte leider. De mensen die onder dit teken geboren zijn zullen zich prettiger voelen als ze een kar mogen trekken. Ze eisen dan ook vaak de leidersrol op. Het sterrenbeeld Leeuw heeft ook die capaciteit, het zal hem goed afgaan. Mede dat hij ook nog gedreven is kan hij met deze twee eigenschappen nogal een arrogante indruk maken.

Leeuwen zijn gedreven personen en kunnen soms hard overkomen. Ze gaan voor de winst. Met minder nemen ze geen genoegen. Ze zullen alles geven om hun doel te bereiken. Wat ze voor zichzelf niet dulden, dulden ze ook niet van een ander. Daar maken zij geen verschil in.

De Leeuw wil graag zelf alles doen, hij zal niet snel om hulp vragen. Misschien dat dat ook te maken heeft met eigenwijsheid, al denk ik zelf dat de kick die het hem kan geven om te slagen hem steeds weer goed doet. De Leeuw is een echte knuffelkont, al zal je dat niet één-twee-drie verwachten. Toch heeft de Leeuw echt behoefte aan geborgenheid, meer dan mensen van een ander sterrenbeeld.

De Leeuw kan moeilijk zijn in de omgang omdat hij betweterig kan overkomen. Maar als je zijn vriendschap hebt gewonnen, dan zal hij voor je door het vuur gaan. De kleuren van de Leeuw zijn vaak opvallend en dan maakt niet echt de kleur iets uit als wel de felheid van het kledingstuk.

De stenen van de Leeuw zijn Bergkristal, Topaas en Peridoot. Al deze stenen geven inspiratie en zelfontplooiing, en juist dat vindt de Leeuw heel belangrijk in zijn leven, het ontplooien van zichzelf. De zwakke plek van sterrenbeeld Leeuw is de ademhaling. Hij kan daardoor soms kortademig zijn.

Jaarhoroscoop 2021

Periode januari t/m maart 2021

Wat een geweldige ervaring voor de Leeuw. Hij maakt promotie, of men ziet iets in zijn project. Erkenning voor het harde werk van de Leeuw.

Periode april t/m juni 2021

Bij de Leeuw lijkt het of hij maar verkouden blijft, hij komt er niet van af. Misschien dat je toch eens moet proberen driemaal daags te gaan eten. Nu sla je nog al eens wat over. Zorg dat je een regelmaat krijgt.

Periode juli t/m september 2021

De Leeuw zal in deze periode veel met reizen te maken krijgen. Ook kan er een verhuizing in het verschiet liggen, dit kan zelfs naar een ander land zijn.

Periode oktober t/m december 2021

In deze periode komt er een buitenkans op het pad van de Leeuw. Hulp komt er vanuit alle hoeken, tevens kan het zijn dat de Leeuw een belangrijk contract moet tekenen. Misschien een huwelijksakte, of een koopakte.

Liefs, Wies Bakker

 


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Patrick