maagd

Het sterrenbeeld Maagd valt in de periode 23 Augustus tot 22 September. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeldanalyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker.

Maagden zijn over het algemeen zeer waakzaam, er zal voor Maagden dan ook niet veel verborgen blijven. Ze willen graag hun eigen boontjes doppen en ze willen daarin ook geen inmenging van anderen. Wel zijn ze begaan met de medemens, al hebben ze ook een scherpe blik en een eigen mening en ze zullen met die mening dan ook te vaak anderen om de oren slaan. Alhoewel een Maagd het beste met de medemens voor heeft, komt het niet altijd zo over.

Tevens zijn Maagden zeer veeleisend en dat niet alleen naar zichzelf. Ze willen dat alles perfect is en dat eisen ze ook van anderen. Een Maagd is bescheiden en houdt niet van te veel complimenten. Zeg gewoon dat het goed is tegen ze, dat is voldoende.

Maagden houden het liefst vast aan oude gewoonten. En een Maagd zal veranderingen dan ook als zeer storend ervaren. Als er iets in het hoofd van een Maagd speelt, dan wil ze dat meteen uitvoeren. Ze heeft moeite met wachten op een later tijdstip. Ze willen vaak te snel en te vlug.

De kleuren van de Maagd zijn kleuren die niet opvallen. Denk daarbij aan kleuren zoals zwart, bruin, beige, maar ook lichtbruin. De stenen van de Maagd zijn Carneool, Citrien en Agaat. Dit zijn alle drie stenen die aan Rust werken. Dit is iets wat een Maagd goed kan gebruiken, want ze verbruikt nogal wat energie op een dag. Zwakke plekken van een Maagd zijn het haar en de nagels. Deze kunnen vaak broos zijn. Dit alles kan te maken hebben met te weinig kalk. De nagels breken sneller of zijn slap en het haar kan sneller futloos zijn.

Jaarhoroscoop 2021

Periode januari t/m maart 2021

Het leven van de Maagd staat op het punt een vlucht te nemen. Gebeurtenissen die in de wacht leken te staan eisen ineens je volledige aandacht

Periode april t/m juni 2021

Een familiekwestie laat de Maagd niet onberoerd. Ze doet er alles aan om weer rust in de familie te brengen, maar dit word je niet altijd in dank afgenomen.

Periode juli t/m september 2021

Heerlijk nieuws vanuit het werk. Misschien toch die promotie of misschien wel een auto van de zaak. Hoe het ook zei je komt er beter uit in deze periode.

Periode oktober t/m december 2021

De Maagd zit een beetje in de put maar hulp uit onverwachtse hoek zorgt dat je weer snel de oude zult zijn. Probeer een blijvende ontspanning te zoeken..

Liefs, Wies Bakker

 


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Patrick