wies-bakker

Mijn naam is Wies Bakker. Op deze website publiceer ik blogs die iets te maken hebben met mij als medium. Ik doe dat vanuit ervaringen in mijn eigen praktijk: Praktijk Wies Bakker.

Iedereen wordt van nature met een paranormale gave geboren, maar de meeste mensen ontwikkelen het niet en doen er dus verder niets mee. Maar het leven dat achter mij ligt heeft ervoor gezorgd dat ik mijn gave beter leerde kennen en ontwikkelen. Het is juist mijn rugzak die ertoe heeft bijgedragen dat ik mijn gave heb mogen uitbreiden tot het medium zijn.

Activiteiten op paranormaal gebied zijn voor mij dan ook niet nieuw. Jarenlang ben ik als medium actief geweest onder de naam Medium de Witte Duif.

Bij de start van mijn Praktijk als gediplomeerd paranormaal genezer lag de nadruk van mijn behandelingen op het therapeutische deel: met name acupressuur en magnetiseren. In het begin was daar veel belangstelling voor, maar na enkele maanden trad er een verschuiving op. Er bleek vanuit vroeger behoorlijk wat interesse te bestaan voor mij als medium, vandaar dat ik op zeker moment ook het paranormale consult (reading) in de Praktijk heb geïntroduceerd.

Per januari 2023 bestaan mijn diensten uit paranormale, therapeutische, video en telefonische consulten. Van de lente t/m de herfst organiseer ik bovendien wekelijks spirituele wandelingen.

Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn blogs!

Veel liefs, Wies Bakker