schorpioen

De periode van een Schorpioen loopt van 23 Oktober tot 21 November. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeld analyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker.

De Schorpioen kan bazig en hard overkomen. Ze kunnen keien zijn in het manipuleren. Al zullen ze dit niet openlijk maar op een achterliggend niveau doen. Ook kan een Schorpioen haatdragend ogen. Zijn sterke kanten zijn dat een Schorpioen nooit opgeeft en streeft naar overwinning.

Een Schorpioen zal nooit het achterste van de tong laten zien. Ook als je denkt hem goed te kennen, dan nog geeft hij zich niet helemaal bloot. Als een Schorpioen zich een doel gesteld heeft, dan rust hij niet totdat hij dat doel bereikt heeft. Hij houdt van uitdaging in zijn leven. Als zijn leven te rustig wordt, dan zorgt hij in een mum van tijd dat er weer actie ontstaat. Al moet hij daarvoor iets verzinnen. In een ruimte kan een Schorpioen dominant overkomen. Hij zal altijd op de voorgrond aanwezig zijn. En als dat niet het geval is, dan zorgt een Schorpioen er wel voor dat hij dat alsnog opeist.

Een Schorpioen staat wel klaar voor zijn vrienden, maar dat verlangt hij ook andersom. Hij ziet deze dingen als vanzelfsprekend. De Schorpioen is het sterkste sterrenbeeld als het het vastbijten betreft, een Schorpioen zal altijd afmaken waar hij aan begint.

De kleuren van de Schorpioen zijn oranje, blauw, paars, geel en zwart. De Steen van de Schorpioen is de Granaat. Deze steen helpt o.a. een situatie te overzien. En door het streven dat een Schorpioen kan hebben komt deze steen heel goed tot zijn recht. Zwakke plekken van de Schorpioen zijn de knie- en schoudergewrichten.

Jaarhoroscoop 2021

Periode januari t/m maart 2021

Deze periode gaat de Schorpioen niet vlot af. Hij kwakkelt met de gezondheid. Denk wat meer aan de vitiamientjes en je zult weer snel de oude zijn. Al heb je er heel dit seizoen wel meer last van dan andere jaren.

Periode april t/m juni 2021

Je gaat deze periode een uitdaging aan. Je zult toegelaten worden tot een goede opleiding. Of misschien verander je wel van baan. Ook kan het zo maar zijn dat je een langgekoesterde wens in vervulling ziet gaan.

Periode juli t/m september 2021

Er staat een feestje op het programma dit kan een brede betekenis hebben, het kan gaan om het huis wat je al lang op het oog had en dat je nu het jouwe mag noemen, maar ook een geboorte of misschien wel een verloving. Deze periode ziet er goed uit in de ruime zin van het woord.

Periode oktober t/m december 2021

Promotie, eindelijk heb je je doel bereikt, besef wel dat je niet tot het uiterste moet gaan.

Veel liefs, Wies Bakker

 


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Patrick