tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen valt in de periode 21 mei tot 20 juni. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeldanalyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker.

Wie onder het sterrenbeeld Tweelingen is geboren, is vaak teruggetrokken. Een Tweeling is vrij rustig van aard, en is reislustig. Een Tweeling heeft een gesloten karakter. De Tweeling zal niet snel het achterste van de tong laten zien. Ook over gevoelens praten valt de Tweeling zwaar.

De Tweeling treedt als het nodig is op de voorgrond. Hij wil dan zo graag helpen dat hem dat niet altijd in dank wordt afgenomen. Men kan de Tweeling dan als opdringerig zien. Heb je een gesprek met een Tweeling dan zal jij degene zijn die het gesprek stuurt. De Tweeling kan wel het gesprek verder voeren maar beginnen met een gesprek is moeilijk voor de Tweeling. Hij wil zichzelf niet als belangrijk zien. En dat siert hem dan wel weer.

Een Tweeling is zuinig en heeft niet zoveel nodig. Zo zal hij liever geld aan een reis of een goed restaurant spenderen dan dat hij het geld in prullaria of kleding stopt. De Tweeling oogt op het eerste oog saai. Alhoewel als hij je vertrouwen heeft hij wel wat losser kan komen.

Een Tweeling is moeilijk te doorgronden en tel daarbij zijn gesloten karakter op dan weet je dat je vaak dingen uit hem moet trekken. Een pluspunt in dit alles is dat je je geen trouwere vriend kunt voorstellen. Hij zal als er eenmaal een vriendschap is deze nooit verbreken. Ook voor wat betreft zijn werk zal hij geen moeite doen om te verkassen, hij blijft vaak lang bij één baas.

De kleuren van de Tweeling zijn vaak zachte aarde tinten zoals licht grijs, zwart, bruin, beige. De stenen van de Tweeling zijn Bergkristal, Citrien en de Aquamarijn. Dit zijn alle drie stenen die bijdragen aan de motivatie en maar ook aan meer liefde om je heen. Ze geven meer warmte aan de innerlijke mens.

Leven met een Tweeling zal altijd rustig verlopen. De uitdaging die er eventueel ontstaat zal een welkomstgeschenk zijn voor de Tweeling zelf. De zwakke plek van de Tweeling zijn de gewrichten, de kans is aanwezig dat een Tweeling sneller iets breekt.

Jaarhoroscoop 2021

Periode januari t/m maart 2021

Tweelingen mogen deze periode oppassen met wat ze zeggen. Je kunt voor verwarring zorgen. Zorg dat je eerlijk bent naar de ander toe. Praat dingen uit. Ook zal er iets onverwachts gebeuren waardoor je leven een andere wending kan gaan nemen.

Periode april t/m juni 2021

Rust: in deze periode zal de tweeling tot rust komen. Je vindt een hobby die je heel veel voldoening zal brengen. Misschien dat de hobby op sportgebied ligt. Het zal je in ieder geval rust en voldoening schenken. Tevens komt het je conditie ten goede. Een conflict met iemand in je omgeving maakt het dat oude dingen weer boven komen drijven.

Periode juli t/m september 2021

Veranderingen alom. Je kunt het zo gek niet noemen of er vinden echte veranderingen plaats. Het kan gaan om een verhuizing, andere baan of zelfs een andere auto. Hoe het ook zij, het gaat je deze maanden geld kosten. Dus pas op met onbelangrijke uitgaven.

Periode oktober t/m december 2021

Probeer er een punt achter te zetten en stop met achterom kijken. Een geboorte zal je leven een andere invulling geven. Iets wat je niet verwacht had staat toch te gebeuren. De laatste maandjes van dit jaar gaan je goed af, je neemt een belangrijke beslissing.

Liefs, Wies Bakker

 


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Patrick