vissen

Het sterrenbeeld Vissen valt in de periode 22 februari tot 20 maart. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeldanalyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker.

Wie onder het sterrenbeeld Vissen geboren is, heeft de eigenschap om het eenieder naar de zin te maken. Zonder dat hij zichzelf daarin te kort doet. Een klein minpuntje aan de Vis is dat hij best wispelturig kan zijn. Het ene moment zegt hij dit terwijl hij erna, toch iets anders gaat doen.

Een Vis voelt zich overal thuis en zal het met eenieder goed kunnen vinden. Het zijn sociale mensen. Ze hebben ook voor iedereen begrip, en de Vis zal er dan ook alles aan doen om een goed advies te geven als dat nodig mocht zijn. Het zijn tevens goede luisteraars. De Vis is ook een zeer gevoelig persoon en heel openhartig. Je zult een Vis niet snel betrappen op een leugentje, ook niet om bestwil.

Zo trouw als hij door het leven gaat, zo is hij ook in zijn werk. Als hij eenmaal zijn draai gevonden heeft zal hij niet snel verkassen. Een Vis is loyaal naar anderen toe. Ook altijd bereid om door te gaan om een deadline te halen. Ook al houdt dat in dat andere dingen daarvoor moeten wijken. Het leven met een Vis kan zeer inspirerend en boeiend zijn, al zal je hem daar soms wel in moeten aansporen. Hij kan namelijk te verdiept raken in dingen die hem op dat moment boeien en of bezighouden.

De kleuren van de Vis zijn neutrale kleuren, niet te opvallend. Denk daarbij aan blauw, zwart maar zeker ook aan lichtblauw en grijs. De stenen voor de Vis zijn Amethist en de Maansteen. Beide stenen zorgen voor rust en geluk. Zowel rust als geluk zijn beide juist datgene wat de Vis het meeste aanstaat. De zwakke plek van de Vis is zowel de huid maar zeker ook de botten en de gewrichten. De huid kan soms voor droge plekjes of oneffenheden zorgen, de gewrichten en botten kunnen soms gevoeliger aanvoelen als er verandering van temperatuur plaatsvindt.

Jaarhoroscoop 2021

Periode januari t/m maart 2021

De Vis begint het jaar goed. Het lijkt of hij alle zorgen van 2020 goed achter zich kan laten. Toch zit ook de Vis niet altijd lekker in zijn vel. Hij moet zich verzetten om even naar buiten te gaan. Toch zal hij juist deze maanden goed moeten omspringen met de energie. Het kan dan ook geen kwaad om extra vitaminen te nemen.

Periode april t/m juni 2021

In deze periode gaat de Vis te snel. Hij mag ook nu op de rem. Hij heeft nog niet voldoende energie om elke dag te veel hooi op de schouders te nemen. Toch gaat hem alles wel vlot af. Als hij daarbij zeker let op zijn reserves komt hij ook dit kwartaal goed door.

Periode juli t/m september 2021

Op zakelijk gebied gaat het de Vis voor de wind, een langgekoesterde wens zou zo maar uit kunnen komen. Toch zal hij dan wel zelf zijn schouders er onder moeten zetten. Deze maanden zweeft de Vis op romantiek. Alles verloopt naar wens.

Periode oktober t/m december 2021

Deze periode kan het zo maar zijn dat de Vis probeert om actiever te zijn. Het begin gaat de Vis goed af, nu nog vol houden. Voor wat de liefde betreft is de Vis heel trouw aan de partner en zwemt hij letterlijk als een vis in het water. Hij zit lekker in zijn vel.

Liefs, Wies Bakker

 


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Patrick